طرز تهیه انواع غذا با بوقلمون کبابی و سرخ کرده با نکات آشپزی

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 11 ژانویه 2018

انواع غذا با بوقلمون

 

انواع غذا با بوقلمون

درست کردن بوقلمون شاید کمی بیشتر از پختن مرغ دردسر داشته زیرا سفتر و دیر پز تر بوده ولی   همین که به فوت و فن‌های پخت آن آشنا بشوید بهترین غذاها را با بوقلمون‌ می‌توانید آماده  و بیشتر ما ایرانی‌ها غذای همیشگی‌مان مرغ بوده که مرغ های امروزی به دلیل هورمون از لحاظ سلامت به بدنمان ضرر میرساند و باید ان را تا میتوانیم از غذایمان حذف کرده و همچنین گوشت قرمز نیز به دلیل ایجاد بیماری در بدن گزینه مناسبی نبوده و گوشت سفید همچون بوقلمون و شترمرغ میتواند جایگزین سالمی واقع شود

 

آماده کردن بوقلمون به انواع روش های مختلف مثل :خورشتی،کباب ،سرخ کرده، ساندویچی، گریل شده، کوفته شده، با پاستا، لازانیا و…  میباشد

انتخاب بوقلمون مناسب

وقتی که بوقلمون را سفارش می دهید برای هر نفر نیم کیلو گرم در نظر  گرفته همچنین برای افرادی که خوراک بیشتری دارند می توانید دویست گرم اضافه تر در نظر  و البته اندازه یخچال و فر خود را هم در نظر بگیرید.

طرز تهیه بوقلمون سرخ‌شده

بوقلمون‌ را این‌بار ورقه ورقه کنید و به همراه با قارچ بسرخ‌ و با سس پرتقال نوش جان کنید.

مواد لازم بوقلمون سرخ‌شده:گوشت سینه بوقلمون400 گرم،قارچ : ¾ پیمانه ،آب پرتقال½ پیمانه، پیاز کوچک یک عدد ، جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری ، روغن زیتون دو قاشق غذاخوری ، شکر یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه: در ابتدا بوقلمون و قارچ را ورقه‌ورقه کرده   روغن را در یک تابه بزرگ گرم کنید و پیاز خردشده را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه روی شعله زیاد آن را تفت بدهید ، برش‌های بوقلمون را اضافه و به مدت 2 الی 4 دقیقه یا تا زمانی‌که گوشت‌های بوقلمون قهوه‌ای شوند آن ها را روی شعله زیاد تفت داده و فراموش نکنید که دائم مواد درون تابه را هم بزنید. حال شعله گاز را کمتر کنید و قارچ‌ها اضافه و آنها را به مدت 1 دقیقه تفت بدهید.

آب پرتقال و شکر را اضافه و بعد از اینکه جوشید به مدت یک دقیقه تکه‌های بوقلمون را در سس جابه‌جا تا طعم سس را به خود جذب کند و جعفری را اضافه نموده و غذا را سرو کنید.

بوقلمون با سس پرتقال

مواد لازم:سینه بوقلمون، پیاز ، سیر ، اب پرتقال،ادویه هم نمک و فلفل و زردچوبه و تخم گشنیز به میزان لازم

سینه بوقلمون رو بصورت مکعب های کوچیک خرد کنید وسپس پیاز و کمی سیر  را درون روغن تفت بدهید و سپس بوقلمون ها رو بهش اضافه تا آبش کشیده شود و سبک شه. یک لیوان شربت پرتقال درست کنید و حتی گاهی دو لیوان هم مناسب است و حتی میتوانید بجای اب پرتقال تازه ازاب پرتقال های نیمکه اماده هم میتوانید استفاده و روی سینه های تفت بدهید و ادویه هم نمک و فلفل و زردچوبه و تخم گشنیز اضافه کنید و شعله رو زیاد کرده تا جوش اید و سپس کم کنید تا هم پخته شود و هم آبش غلیظ شود و به خورد گوشت رود و معمولا خیلی کم آب (تنگ آب) یا بدون آب سرو می شود

طرز تهیه باقلا پلو با گوشت بوقلمون

مواد لازم: گوشت بوقلمون تکه شده (سینه یا ران) در حدود 400 گرم ،باقالی پخته شده به میزان لازم ، برنج آبکش شده 4 پیمانه  ، شوید به مقدار مورد نیاز،  پیاز نگین شده دو عدد متوسط ، نمک ، زرچوبه ، ادویه مخصوص بوقلمون  به میزان لازم (در بیشتر سوپرمارکتی ها وقتی گوشت بوقلمون می خرید، همراهش یک ادویه قرار دارد)  ،زعفران یک قاشق غذا خوری

 طرز تهیه باقلا پلو با گوشت بوقلمون : در ابتدا پیاز را کمی تفت بدهید و سپس گوشت را اضافه و آن را تفت داده و سپس کمی نمک، زرچوبه و ادویه مخصوص بوقلمون را اضافه کنید و مجددا تفت دهید و بعد حدود یک لیوان آب اضافه و به مدت نیم ساعت بگذارید که گوشت پخته و بر روی حرارت ملایم و می بگذارید تا آب گوشت تبخیر شود و پس از پخته شدن گوشت برنج را آماده و مقداری روغن در ظرف غذا بریزید در صورت تمایل می توانید که ته ظرف را سیب زمینی یا هر چه که دوست داشته باشید قرار تا ته دیگ خوشمزه سیب زمینی درست شود(مقداری سرخ کنید قبل از ریخت برنج)  و سپس مقداری از برنج آبکش شده را بریزد و بعد مقداری از باقالی پخته شده و مقداری شوید و مجددا روی آن را برنج ریخته و به مدت 60 دقیقه روی شعله کم بگذارید تا غذا آماده شود  که می توان گوشت پخته شده را بین برنج هنگام دم آمدن هم بگذارید.

کوفته بوقلمون و پیازچه

این کوفته های خوشمزه بوقلمون و پیازچه، یک غذای مفید و مغذی با کالری کم برای دوران بارداری است.

مواد لازم  : گوشت  چرخ شده بوقلمون مقدار نیم کیلوگرم ، تخم مرغ زده شده یک عدد ، روغن کنجد  1 قاشق ، پیازچه تازه خرد شده  1 قاشق غذاخوری ، آرد ذرت  2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوفته بوقلمون و پیازچه : در یک کاسه محتویات را به خوبی با هم مخلوط  کرده و حداقل به مدتِ 1 ساعت تا 1 روز در یخچال بگذارید و فر را در دمای 205 درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده و با یک ورقه آلومنیومی بر  روی سینی فر را بپوشانید و سپس دست‌تان را خیس کرده و شکل های توپ مانند درست کنید و کوفته‌ها را به مدت ده  دقیقه در فِر بپزید.سپس کباب پز یا ماهیتابه‌ای را گرم کرده و آن‌ها را به مدت پنج دقیقه گریل تا قهوه‌ای شوند.

شینسل بوقلمون

مواد لاز:م: سینه بوقلمون، فلفل سیاه و نمک و آبلیمو ، سس خردل ، تخم گشنیز ، پیاز خرد شده و پودر سیر

سینه بوقلمون رو ورقه های نازک  کنید و با بیفتک روش بکوبیدتا نازکتر شود اما از هم نپاشه و سینه های رو با فلفل سیاه و نمک و آبلیمو و کمی سس خردل و تخم گشنیز و پیاز خرد شده و پودر سیر مخلوط  در حدود 2-3 ساعت.سینه ها را با تخم مرغ بزید  و بعد سپس داخل ارد سوخاری بغلتانید و سپس بگذارید داخل یخچال تا مواد بهتر به خوردش رود و داخل روغن و با حرارت کم سرخ کنید

 برای تزیین اطرافش  سیب زمینی ها رو در سایز دلخواه خرد کنید و داخل مخلوط فلفل و نمک و روغن زیتون ( در حدی که سیب زمینی ها رو چرب کند) و سبزی های خشک مانند نعنا و شوید و ترخون می غلتانیم تا کاملا به این مواد آغشته شود و سپس بریزید داخل سینی و داخل فر تا هم پخته شود و هم سرخ شود و خیلی راحت و خوشمزه و سالم میباشد. میتوانیدکنجد نیز به مواد اضافه کنید که خیلی خوش طعم تر میشود

ساندویچ بوقلمون با سس پنیر

مواد لازم:گوشت بوقلمون دودی  3 پیمانه(به‌جای گوشت بوقلمون دودی  از ژامبون بوقلمون استفاده)،شیر¼1 پیمانه ،آب مرغ  ¼1 پیمانه ،پنیر پارمزان رنده شده  ¼1 پیمانه، جعفری تازه خرد شده  ¼ پیمانه ، ژامبون گوشت  5 ورقه ، نان تست  4 تکه ،گوجه‌فرنگی یک عدد ، پیاز  1 عدد ، آرد  2 قاشق غذاخوری ، نمک  به مقدار لازم ،فلفل، کره و سس خردل به مقدار دلخواه

طرز تهیه:پیازها را ریز خرد کنید. گوشت بوقلمون دودی یا ژامبون بوقلمون را بهصورت رشته‌ای خرد کرده  و نان را در تستر یا تابه، تست کنید و اجاق را روشن و ژامبون را در تابهای بزرگ و روی حرارت متوسط برای 01 دقیقه تفت بدهید تا برشته گردد و آن را به بشقابی منتقل کنید.

پیازها را به تابه اضافه و آنها را برای 3 دقیقه تفت بدهید تا نرم شوند و آرد را افزوده و برای یک دقیقه دیگر هم زده و شعله را تا حد متوسط زیاد کنید، شیر و آب گوشت یا مرغ را بیافزایید و در حالیکه آن را هم میزنید اجازه داده تا به جوش بیاید و شعله را کم کرده و همانطور که مواد را هم میزنید، اجازه داده که برای 6 دقیقه بجوشند تا مقداری غلیظ شوند و آن را از روی حرارت برداشته و یک پیمانه پنیر را با مواد مخلوط و به مواد نمک و فلفل بزنید. حال نانها را روی سینی فر بچینید و بر روی هر کدام مقداری سس خردل بمالید، سپس مقداری از سس پنیری و در نهایت تکههای گوجهفرنگی را روی نان قرار داده.

گوشت بوقلمون را با باقی سس پنیری در تابه تفت داده و بوقلمون را بهطور برابر بین نان تستها تقسیم و بر روی آنها ¼ باقیمانده پنیر را پاشیده و آن را برای 2 دقیقه گریل کرده تا پنیر روی آن طلایی گردد  ژامبونها را روی ساندویچها بریزید و بر روی آن هم جعفری بپاشید.

خورش بوقلمون

مواد لازم : گوشت بوقلمون  300 گرم، سیب‌زمینی  دو عدد، شوید خشك  دو قاشق غذاخوری، پیاز خلال شده  یك عدد، تخم آفتا‌ب‌گردان  یك قاشق غذاخوری،روغن‌زیتون سه تا چهار قاشق غذاخوری ،آب، نمك و زعفرانبه میزان لازم

طرز تهیه خورش بوقلمون  :

گوشت بوقلمون را به تكه‌های ریز قیمه‌ای در بیاورید و به مدت یك ساعت در پیاز و زعفران قرار بدهید و در یخچال قرار داده و سپس گوشت‌ها را به همراه پیاز و روغن‌زیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت داده، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کرده و بگذارید به مدت 45 دقیقه بپزد تا گوشت نرم گردد.

آن‌گاه سیب‌زمینی‌ و تخم آفتابگردان را اضافه ‌ و وقتی گوشت و سیب‌زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر  کشیده و در صورت دلخواه یك قاشق روغن‌زیتون بر روی آن بریزید حتی می‌توانید این خورش را با نان و برنج میل كنید.

خوراک گوشت بوقلمون برای پلو گوشت

مواد لازم :ران بوقلمون ،پیاز خرد شده دو عدد ،فلفل و نمک،یک ق مرباخوری زردچوبه،زنجبیل ،گوجه فرنگی دو سه تا خرد شده ،زعفران دم شده دو ق غ ،کره مقداری

طرز تهیه خوراک گوشت بوقلمون برای پلو گوشت :

بهتر است از ران استفاده شود و در اين روش اصلا بوي گوشت بوقلمون حس نخواهد شد

 ابتدا گوشت رو كمی تفت داده تا بویخامي گوشت گرفته شود و سپس با پياز سرخ شده، آب، كمي فلفل و زردچوبه و كمي زنجبيل و گوجه تكه شده و كمي زعفران بگذارید در حدود 3 تا 4 ساعت روي حرارت كم پخته شد و كمی كره هم بهش اضافه کرده و در ظرفي پياز داغ درست کرده  و پيازها رو با مخلوط روغن و مقداری كره  بخاطر عطر كره قاطی کنید وسپس رب گوجه 2 قاشق  بر روی ان تفت بدهید و از آب گوشت بوقلمون بهمراه زعفرون دم كشيده و مقداری نمك و فلفل سياه روش بریزید . يه جوش كه زد، گوشت ها رو داخلش خوابانده و در حدود سه ربع تا مواد سس به خورد گوشت میرود.  اضافي آب گوشت هم كه از قبل مانده  بود بهش كمي ورميشل اضافه کنید و بگذارید يه ربع ورميشل ها بپزه تا سوپ درست کنید وسپس گوشت و سس رو در ظرفي بکشید و سوپ را جدا در كاسه و پلو باقالي رو هم توي ديس بکشید و سرو نمایید .

نکته : گوشت بوقلمون رو میشه مانند گوشت گوساله در تهيه پلو گوشت و يا خورشت بکار برید اما مثل گوشت گوساله پختش يه 4 ساعتي زمان برده وبراي از بين بردن بوي گوشت بهتره كه كمي اون رو تفت بدهید و سپس بپزید.در انتها هميشه به ابگوشت میتوانید يك تكه كره براي طعمش اضافه کنید زیرا گوشت بوقلمون چربی نداره.

نکات اشپزی با گوشت بوقلمون

آب نمک کمک کرده که بوقلمون شما رطوبت بیشتری داشته  و با کمترین زحمت به آن طعم مناسب دهید. برای خیساندن بوقلمون در آب نمک یک قابلمه بزرگ نیاز داشته که بوقلمون را داخل آن بگذارید و از آب نمک پر کرده و سپس این قابلمه را در یخچال بگذارید به مدت دو ساعت بخوبی مانده و بوقلمون شما باید کاملا در آب نمک غرق شود و می توانید بوقلمون را چندین ساعت یا حتی از شب تا صبح در آب نمک خیسانده که  این کار معمولا برای پرنده ها و بوقلمون های کوچک قابل انجام بوده اما برای بوقلمون های بیش از 10 کیلوگرم اینقدر قابلمه شما سنگین شده که این کار غیر عملی به نظر رسیده و نسبت آب نمک هم به این صورت بوده که به ازای هر 4 لیتر آب یک فنجان نمک لازم بوده.

گردن و جگر را از داخل شکم بوقلمون خارج و سپس بوقلمون را در داخل آن خوابانده تا خوب در محلول آب نمک غرق گردد و اگر می خواهید از شب تا صبح بوقلمون را در آب نمک بخوابانید باید از نصف فنجان نمک بجای یک فنحان استفاده شود واگر اب گوشت بوقلمون شما شور تر از ذائقه شما بوده و به همین دلیل بهتر است از نمک کم سدیم استفاده شود مخصوصا برای بیماران فشار خونی.

همیشه دل و جگر بوقلمون را قبل از چاشنی زدن و کباب کردن خارج کرده و  بوقلمون را تازه از بازار بگیرید و بپزید اگر بوقلمون یخ زده از بازار تهیه شود  باید آنرا دو روز در یخچال بگذارید تا کاملا یخ آن باز گردد و هیچگاه بوقلمون یخ زده را در دمای اتاق قرار ندهید و مچنین بوقلمون را یک ساعت قبل از پخت از یخچال خارج کنید.

قبل از کبابی کردن بوقلمون با دست و دلبازی به آن کره مالیده  تا هم خوشرنگ تر شود و هم طعم خوبی به خود گیرد و نوجه داشته باشید که فقط قبل از کبابی کردن آنرا چرب زیرا  بعدا به آن کره اضافه کنید آن حالت ترد را نخواهد داشت.

اجازه دهید بوقلمون بعد از پخت 30 دقیقه ای استراحت نماید زیرا اینکار سبب شده که آب گوشت شما در تمام بخش های بوقلمون کامل تقسیم میشود.

بیشتر دستور پخت های بوقلمون دمای فر بین 325 درجه فارنهایت تا 375 درجه فارنهایت (160 تا 190 درجه سانتیگراد) را توصیه شده

پخت بوقلمون پخت کامل گوشت سینه و ران به صورت همزمان نبوده و باید و توجه به این نکته داشته

اضافه کردن چاشنی به بوقلمون در نیم ساعت پایان پخت باید اضافه شود مانند :رب انار،تمبر هندی یا قره قروت

منبع ملی کالا

Article source: http://www.melikala.com/food/385-انواع-غذا-با-بوقلمون

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش پرورش قارچ صدفی و دکمه ای /اورجینال بسته جامع پرورش زنبورعسل، گوسفند و شترمرغ{جدیدترین ورژن} /اورجینال بسته جامع پرورش زنبورعسل، گوسفند و شترمرغ /اورجینال کامل ترین آموزش پرورش زنبور عسل /اورجینال
     

بهترین و جدید ترین مجموعه پرورش قارچ

صفر تا صد پرورش زنبورعسل، گوسفند و شترمرغ

صفر تا صد پرورش زنبورعسل، گوسفند و شترمرغ

جامع ترین و کامل ترین برنامه های آموزشی در زمینه پرورش زنبور عسل

     
15,600 تومان خرید آموزش پرورش قارچ صدفی و دکمه ای /اورجینال 19,900 تومان خرید بسته جامع پرورش زنبورعسل، گوسفند و شترمرغ{جدیدترین ورژن} /اورجینال 14,900 تومان خرید بسته جامع پرورش زنبورعسل، گوسفند و شترمرغ /اورجینال 14,900 تومان خرید کامل ترین آموزش پرورش زنبور عسل /اورجینال
     
     
               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش جامع پرورش زنبور عسل /اورجینال کاملترین مجموعه آموزشی پرورش قارچ خوراکی در ایران /اورجینال خرید مجموعه طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا +آموزش تصویری پرورش قزل آلا آموزش پرورش کبک /اورجینال
     

جامع ترین و کامل ترین برنامه های آموزشی در زمینه پرورش زنبور عسل

بهترین و جدید ترین مجموعه پرورش قارچ

خرید مجموعه طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا +آموزش تصویری پرورش قزل آلا

آموزش پرورش کبک /اورجینال

     
13,900 تومان خرید آموزش جامع پرورش زنبور عسل /اورجینال 16,000 تومان خرید کاملترین مجموعه آموزشی پرورش قارچ خوراکی در ایران /اورجینال 10,000 تومان خرید خرید مجموعه طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا +آموزش تصویری پرورش قزل آلا 13,000 تومان خرید آموزش پرورش کبک /اورجینال
     
     
               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش احداث گلخانه و پرورش خیار اورجینال مجموعه کامل آموزش پرورش شترمرغ +( طرح توجیهی اقتصادی جهت اخذ وام) / اورجینال پرورش زنبورعسل و مسائل مهم زنبورداری (تصویری) / اورجینال اصول نگهداری و پرورش و پروار گوسفند / اورجینال
     

آموزش تکنیک ها و روش های برتر

با هر شرایط مالی و سنی بخصوص جوانان!

جامع ترین و کامل ترین برنامه های آموزشی در زمینه پرورش زنبور عسل می باشند

همراه با مبانی طراحی ساختمان و تاسیسات

     
16,000 تومان خرید آموزش احداث گلخانه و پرورش خیار اورجینال 16,000 تومان خرید مجموعه کامل آموزش پرورش شترمرغ +( طرح توجیهی اقتصادی جهت اخذ وام) / اورجینال 16,000 تومان خرید پرورش زنبورعسل و مسائل مهم زنبورداری (تصویری) / اورجینال 12,800 تومان خرید اصول نگهداری و پرورش و پروار گوسفند / اورجینال
     
     
               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
مجموعه فیلم آموزشی پرورش بوقلمون به صورت اورجینال بسته آموزشی ( راهنمای پرورش اسب ) صورت تصویری + طرح توجیهی / اورجینال آموزش بدنسازی بوکس+ پرورش اندام به صورت تصویری اورجینال آموزش کلی و اجمالی تولید وپرورش شتر مرغ
     

پرورش بوقلمون یک شغل پرسود همراه با تسهیلات بانکی عالی

با این مجموعه تمام مطالب مربوط به پرورش اسب را یاد بگیرید .

بهترین نوع آموزش از مبتدی تا حرفه ای

آموزش کلی و اجمالی تولید وپرورش شتر مرغ

     
16,000 تومان خرید مجموعه فیلم آموزشی پرورش بوقلمون به صورت اورجینال 9,800 تومان خرید بسته آموزشی ( راهنمای پرورش اسب ) صورت تصویری + طرح توجیهی / اورجینال 12,800 تومان خرید آموزش بدنسازی بوکس+  پرورش اندام به صورت تصویری اورجینال 17,000 تومان خرید آموزش کلی و اجمالی تولید وپرورش شتر مرغ
     
     
               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش قدم به قدم تمرینات پرورش اندام و بدنسازی/اورجینال آموزش پرورش شترمرغ{جدیدترین}/اورجینال آموزش پرورش،صید و تکثیر میگو /اورجینال بسته جامع پرورش گوسفند/اورجینال
     

آموزش قدم به قدم تمرینات پرورش اندام و بدنسازی/اورجینال

به کمک این مجموعه با سرمایه اندک به سوددهی باورنکردنی برسید...

آموزش کامل پرورش،صید و تکثیر میگو به زبان فارسی

بسته کامل.استفاده آسان.پاسخ تمامی سوالات ممکن.کاربردی.راهنمای مفید برای پرورش

     
9,000 تومان خرید آموزش قدم به قدم تمرینات پرورش اندام و بدنسازی/اورجینال 15,600 تومان خرید آموزش پرورش شترمرغ{جدیدترین}/اورجینال 8,900 تومان خرید آموزش پرورش،صید و تکثیر میگو /اورجینال 12,000 تومان خرید بسته جامع پرورش گوسفند/اورجینال
     
     
               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش کامل تمرینات پرورش اندام و بدنسازی/اورجینال آموزش پرورش قارچ+هدیه /اورجینال آموزش پرورش قارچ+هدیه /اورجینال آموزش پرورش ماهی قزل آلا اورجینال-616
     

آموزش پرورش اندام و بدنسازی کلیه حرکات و تمرین ها

آموزش قدم به قدم مراحل پرورش قارچ+آموزش پرورش توت فرنگی درون منزل

آموزش قدم به قدم مراحل پرورش قارچ+آموزش پرورش توت فرنگی درون منزل

قزل آلای رنگین کمان جهت ماهیدار کردن آبهای داخلی

     
12,000 تومان خرید آموزش کامل تمرینات پرورش اندام و بدنسازی/اورجینال 14,900 تومان خرید آموزش پرورش قارچ+هدیه /اورجینال 14,900 تومان خرید آموزش پرورش قارچ+هدیه /اورجینال 12,500 تومان خرید آموزش پرورش ماهی قزل آلا اورجینال-616
     
     
               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
مجموعه فیلم آموزشی پرورش و کاشت زعفران / اورجینال راهنمای کاربردی پرورش طیور:مرغ،بوقلمون،کبک و شترمرغ آموزش پرورش ماهی های آکواریومی – اورجینال آموزش پرورش شترمرغ/اورجینال
     

مجموعه کامل نکات پرورشی و مدیریتی کشت زعفران برداشت ، بسته بندی و ...

راهنمای کاربردی پرورش طیور:مرغ،بوقلمون،کبک و شترمرغ

دی وی دی آموزش پرورش ماهی های آکواریومی

به کمک این مجموعه با سرمایه اندک به سوددهی باورنکردنی برسید...

     
14,800 تومان خرید مجموعه فیلم آموزشی پرورش و کاشت زعفران / اورجینال 10,000 تومان خرید راهنمای کاربردی پرورش طیور:مرغ،بوقلمون،کبک و شترمرغ 12,500 تومان خرید آموزش پرورش ماهی های آکواریومی – اورجینال 12,900 تومان خرید  آموزش پرورش شترمرغ/اورجینال
     
     
               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
پرورش شترمرغ-زنبور عسل و گوسفند اورجینال -420 پرورش قارچ صدفی ودکمه ای /اورجینال-236 خوداشتغالی ازطریق پرورش قارچ صدفی ودکمه ای /اورجینال پرورش ماهی قزل آلا-616
     

جدید ترین و به روز ترین مطالب کاربردی پروش شتر مرغ-گوسفند و زنبور عسل

پکیج کامل آموزش پرورش قارچ های دکمه ای و صدفی

بهترین و جدید ترین مجموعه پرورش قارچ
 

ش.م:1471/23

     
10,000 تومان خرید پرورش شترمرغ-زنبور عسل و گوسفند اورجینال -420 15,500 تومان خرید پرورش قارچ صدفی ودکمه ای /اورجینال-236 12,900 تومان خرید  خوداشتغالی ازطریق پرورش قارچ صدفی ودکمه ای /اورجینال 10,000 تومان خرید پرورش ماهی قزل آلا-616
     
     
               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش پرورش قارچ / اورجینال آموزش پرورش قارچ آموزش پرورش ماهی قزل آلا-ارجینال-6 آموزش پرورش بوقلمون - اورجینال-241
     

آموزش تولید قارچ های خوراکی (دکمه ای و صدفی و شی تاکه)
ش م : ۱۱-۳۴۵۷۶۲۳

آموزش تولید قارچ های خوراکی اورجینال
شماره مجوز: 188/46991

کیفیت عالی

کیفیت عالی

     
10,000 تومان خرید آموزش پرورش قارچ / اورجینال 8,500 تومان خرید آموزش پرورش قارچ 14,500 تومان خرید آموزش پرورش ماهی قزل آلا-ارجینال-6 15,000 تومان خرید آموزش پرورش بوقلمون - اورجینال-241
     
     
               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش علم بدنسازی و پرورش اندام آموزش علم بدنسازی و پرورش اندام-اورجینال آموزش پرورش قارچ خوراکی-اورجینال آموزش تصویری پرورش قارچ - کارفرمای شغل خود باشید-اورجینال
     

آموزش جامع و علمی بدنسازی و پرورش اندام توسط استاد محمد صادق خراسانی2DVDاورجینال

قابلیت اجرا بر روی انواع کامپیوتر (ویندوز) و DVD پلیرهای خانگی

این مجموعه آموزشی طی یک دوره آموزشی 4ساعته شما را با مراحل قارچ آشنا میکند.

چرا قارچ؟ 
کشت قارچ دکمه ای
آشنایی با قارچ های خوراکی

     
20,000 تومان خرید آموزش علم بدنسازی و پرورش اندام 2,290 تومان خرید آموزش علم بدنسازی و پرورش اندام-اورجینال 17,700 تومان خرید آموزش پرورش قارچ خوراکی-اورجینال 18,000 تومان خرید آموزش تصویری پرورش قارچ - کارفرمای شغل خود باشید-اورجینال
     
     

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code